Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

Com funciona?

El grup de lectura i debat funciona a través de cicles. Cada cicle consisteix en un procés de lectura individual que culmina en una sessió –moderada pel Grup Eirene– de debat i reflexió conjunta de les persones participants. Cada un d’aquests cicles de lectura i debat dura dos mesos, en els quals hi ha un període de 15 dies per inscripcions, seguit d’un mes i mig per realitzar la lectura per, finalment, assistir a la sessió de debat. Per tal de possibilitar que tota la ciutadania colomenca que n’estigui interessada pugui participar, es facilitaran els llibres seleccionats a les persones inscrites de forma gratuïta; podran recollir-lo a la Llibreria del Carrer Major en el cas de Santa Coloma de Gramenet i a la Llibreria Racó del Llibre a Rubí.

En les sessions de debat, sempre que sigui possible, s’intentarà comptar amb una breu intervenció de l’autor/a del llibre (mitjançant la reproducció d’un vídeo o una breu aparició a l’inici de la discussió), així com la presència al llarg de la jornada d’una persona experta en la temàtica a tractar. Per tal d’esfondrar la limitació temporal del debat en aquest lloc web trobaràs una secció destinada a cada dels textos treballats. En cada una de les seccions podràs trobar una petita ressenya de l’obra treballada, la gravació de la sessió de debat realitzada i, sempre que sigui possible, una breu intervenció de l’autor/a del llibre i de la persona experta. A més, la present pàgina web t’ofereix un recull de recomanacions de lectures, documentals, pel·lícules, etc. que et permeten la profundització i ampliació dels coneixements envers les temàtiques tractades.

Si tens alguna proposta, comentari, queixa o suggeriment ens la pots facilitar a través d’un missatge omplint el formulari de l’apartat «Contacte».

A %d blogueros les gusta esto: