Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

«CUADERNOS DE KABUL» Ramón Lobo

Cuadernos de Kabul: Historias de mujeres, hombres y niños atrapados en una  guerra (ODISEAS) : Lobo, Ramón: Amazon.es: Libros

Sinopsis: «Cuadernos de Kabul» és un llibre del periodista Ramón Lobo que recull les històries vitals de dones, homes i criatures atrapades per la guerra durant el govern establert pel Consell de Seguretat de les Nacions Unides.

Grup de Lectura i Debat 08/02/2022:

El passat 8 de febrer del 2022 vam realitzar la setena sessió del Grup de Lectura i Debat, en la qual vam parlar del llibre «Cuadernos de Kabul» de Ramón Lobo. En aquesta ocasió vam tenir la sort de poder comptar amb la participació de Dilara Ekmen, la referent d’incidència política i social de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat.

La participant Agustina Rico ens ha fet tres recomanacions cinematogràfiques:

  • Cometas en el cielo (2007) És la història de dos amics amb el «late motiv» del joc de fer volar estels, que apareixia en un dels relats de «Cuadernos de Kabul».
  • Kandahar (2001): Una periodista afganesa, refugiada a Canadà, torna al seu país per auxiliar la seva germana -atrapada a Kandahar- que li ha anunciat la seva intenció de suïcidar-se. 
  • El hombre que pudo reinar (1975): Basada en un relat de Rudyard Kipling. Dos sergents britànics volen fer-se rics conquerint el Kafiristan, regió de l’actual Afganistan.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: